HAMAROSAN UTAZUNK! IRÁNY A NÉMET PARTNERÜNK!

Augusztus végén néhányan útra kelünk, hogy meglátogassuk németországi partnerünket!
Persze nem csak mi megyünk, hanem a többi nemzetközi partnerünk is jön! Beszámolunk majd a kalandjainkról, de addig is jöjjön, hogy pontosan ki is a német partnerünk: Wilde-7 Schönefeldt & Zimmermann GbR

www.wilde-7.de

A Wilde-7 egy kis vállakozás a németországi Sieben Linden ökofaluban (!). F? profiljuk, hogy Áprilistól Októberig, heti egyszer, frissen szedett, vad ehet? növényeket küldenek szét szerte az országba megrendel?iknek. Így azt teszik, amit a legjobban szeretnek, ehet? vadnövényeket gyüjtenek és err?l tanítják az embereket. Ehhez vezetett túrákat is szerveznek és workshopokat, hogy az emberek hogyan ismerjék fel a növényeket, hogyan gyüjtsék ?ket és építsék be az étrendjükbe.
michi und jörg werbung 5-25

A partnerséghez az alábbi témákkal kapcsolódnak még: ehet? vad növények és gyógynövények, nyers vegan étrend, bio kertészkedés, fenntartható és vegan mez?gazdaság.

michi und jörg auswertung herbst 2007 3-25
Ha többet szeretnétek már most olvasni róluk, akkor itt van a b?vebb bemutatkozásuk ANGOLUL. http://fof.gaiaysofia.com/765/

This entry was posted in Hungarian Partner, Magyar on by .

About Agnes Repka

Agnes Repka is a raw living & vegan food expert with a passion for growing organic food and living a natural lifestyle. She has been sharing her experiences and visions in the last 3 years on her blog and on various lectures around Hungary. She is one half of the raw food catering team LifeKitchen (www.eletkonyha.hu/en). Agnes studied catering and economy but her focus tuned more on the connection of food, health and sustainability.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *